Baseball U11

Tým žáků mistrem regionu

Na podzim se kromě republikových akcí také hraje nástavba regionální soutěže. Do té náš tým žáků vstoupil jako vítěz základní části. 

Prvním soupeřem playoff byl pro kluky tým Hit Opava, který dvakrát porazili (15:0 a 9:3). Ve finále jsme narazili na Klasik Frýdek-Místek, který jsme v dvojzápase hraném na domácí půdě pod světly před super diváckou kulisou porazili (15:2 a 9:1) a vyhráli Regionální přebor.

Naše žákovská kategorie letos disponovala dvěma týmy ( Arrows White a Arrows Blue), díky čemuž měli všichni hráči možnost nasbírat starty na pálce, mohlo se zapojit více nadhazovačů, zkrátka kluci nevysedávali na lavičce a sbírali zápasové zkušenosti. Což bylo v závěru roku velmi znát.

Během sezóny tým odehrál: zimní ligu, desítkové turnaje Stříbrný a Zlatý Supercup, MČR, Regionální soutěž žáků a mladších kadetů, kvalifikaci MČR a ČBP, B2S, ČBP a MČR B což v součtu činilo neuvěřitelných 85 zápasů a většina z hráčů zasáhla minimálně do poloviny. Všichni kluci během celého roku na sobě poctivě makali a pracovali jako tým.

Musím jmenovitě poděkovat Kačce Popelkové a Denise Agelové, které pracovaly s týmem celý rok. Michalovi Sionkovi, Báře Večeřové a Luise Uhlařové za kaučovaní na turnajích a na závěr všem rodičům, kteří své děti celý rok perfektně podporovali.

Sezóna ještě neskončila pro Tomáše Strachotu, Jakuba Agela a Šimona Sionka, kteří se o víkendu zúčastní reprezentačních výběrů, na kterých jim budeme držet palce.

  • Tým: Baseball U11