ARROWS OSTRAVA: MISTŘI ČR V BASEBALLU 2018, 2019, 2021 A VÍCEMISTRYNĚ ČR V SOFTBALLU 2021
    

    Regionální přebor U8 2020

    Poslední kolo regionálního přeboru U8 se odehrálo v sobotu 19. 9. ve Frýdku-Místku na hřišti Klasiku. V areálu nás přivítalo krásné baseballové počasí, malí hráči byli naladěni na hru a měli chuť se poprat o každý doběh. Čekali nás 3 zápasy po sobě a pak vyhodnocení a zakončení krásné sezóny v T-ballu.  

    První zápas s Hit Opava rozehráváme s pozice hostujícího týmu a podaří se nám zapsat 2 body. Následná obrana ale funguje bezchybně a tak do další směny vstupujeme za stavu 2:0 a pak už naplno bodujeme v každé směně a trpělivě hrajeme outy bez ohledu na obdržené body. Po čtyřech směnách končíme výsledkem 17:7 pro náš tým. V zápase se poprvé v našich barvách představili Přemek Línek, Kryštof Fabián a Nikola Thomasová.

    Druhý zápas s Orlovou jsme rozehráli podobně, v útoku jsme v celkovém součtu udělali také 17 doběhů a obdrželi 10 doběhů. Vnitřní pole se po celé sezóně perfektně sehrálo a některé herní situace byly na vysoké úrovni. Malým hráčům se dařilo a měli velkou radost po každém zahraném outu.

    Ve třetím zápase nás čekal hodně omlazený tým Klasiku, zápas se hrál na tři směny a po famózní hře ve vnitřním poli jsme povolili pouze jeden doběh a i díky krásné hře našich nových posil jsme zaznamenali 11 bodů.

    Poslední závěrečné kolo tedy ukončujeme s bilancí tří výher a celkově sezónu ukončujeme s devíti vyhranými zápasy bez prohry. Ale nejdůležitější je, že máme malé baseballové naděje, hráče se srdcem na pravém místě a hlavně pořádnou baseballovou partu. Přejeme jim mnoho úspěchů příští rok v kategorii U9 – jsou prostě úžasní!  

    Děkujeme rodičům za krásnou zápasovou kulisu.

    • Tým: T-ball U8

    Arrows Nábor!!!

    Nábor nových talentovaných dětí od 5 do 10 let!
    Hledáte vhodný sport pro své dítě?
    Pojďte zkusit s námi hrát baseball nebo softball. Jsme klub s rodinnou atmosférou, dlouholetou tradicí a nádherným areálem v Ostravě-Porubě.
    V případě zájmu napište na uhlarova@arrows.cz váš kontakt a ročník narození dítěte.