BRONZOVÝ SUPERPOHÁR v T-BALLu 2012 - 3.místo !

V sobotu 28.4.2012 jsme se za velmi teplého a slunečného dne zúčastnili BRONZOVÉHO SUPERPOHÁRU v t-ballu v rámci Moravy, který se letos konal ve Frýdku-Místku. Na turnaj přijeli letos kromě našeho týmu ARROWS Ostrava, také dva týmy z Frýdku-Místku Klasik A a B, Skokani z Olomouce a Katalpa z Ostravy.

Začali jsme zápasem ARROWS Ostrava proti týmu Frýdek-Místek Klasik A s výsledkem 5:8. Naše ratolesti vůbec nehráli špatně, bohužel jsme udělali více chyb než soupeř a na výsledku to pak bylo znát. Do druhého zápasu jsme šli proti týmu Frýdek-Místek Klasik B, kde jsme si vychutnali pocit z vítězství a vyhráli jsem v poměru 14:6.

Po těchto dvou zápasech jsme měli delší pauzu a pomalinku jsme se připravovali na dovednostní disciplíny. První z nich je běh po metách v počtu 9 běžců z jednoho týmu, kdy se měří čas a za každou nešlápnutou metu se přičítá 5 sekund k výslednému času. Tým ARROWS tuto disciplínu s přehledem vyhrál a za co musíme nejvíce pochválit všechny běžce je, že všichni své mety šlápli a žádné trestné sekundy se našemu týmu nepřičítali. Ještě jednou všechny moc a moc chválíme.

Druhá disciplína je souhra vnitřního pole, kdy se měří čas od prvního příhozu nadhazovače až po příhoz zadákovi a nesmí se také zapomínat na šlapání met. K radosti celého týmu jsme vyhráli i tuto disciplínu. Opět musíme všechny pochválit. Celkově jsme tudíž dovednostní disciplíny vyhráli.

Po těchto soutěžích nás čekal třetí zápas proti Katalpě Ostrava, který jsem vyhráli 9:6 a to i díky homerunu Adama Gřeše a Jakuba Šína. Poslední zápas turnaje se stal zápasem o 2.místo proti Skokanům z Olomouce. První směnu jsme vyhráli 3:0, ale bohužel o vítězství nás připravil homerun soupeře za tři body ve 2.směně. Tuhý boj jsme prohráli 5:12, ale v žádném případě jsme to Skokanům nedali zadarmo a bylo to se ctí.

Konečné pořadí: 1. Frýdek-Místek Klasik A, 2. Skokani Olomouc, 3. ARROWS Ostrava, 4. Katalpa Ostrava, 5. Frýdek Místek Klasik B

Turnaje se zúčastnili a 3.místo spolu s pohárem si odvezli Jakub a Filip Šínovi, Marek Karlovský, Michal Kovala, Jakub Štencl, Vilém Vágner, Věrka Rusínová, Eliška Bialková, Vojta Janalík, Alexandra a René Šeří, Zoe Slaná, Ondřej Otipka, František Gurecký, Adam Gřeš, Mirek Dostál a Richard Vantuch.

Děkujeme především všem hráčům za krásné místo a super hru, také trenérkám a skvělé partě rodičů.