Kadetky na MČR páté.

 Letošní MČR kadetek jsme pořádali na našem hřišti Arrows. Startovalo na něm šest nejlepších družstev z celoroční soutěže extraligy kadetek. Nový herní systém našim děvčatům přisoudil ve čtvrtfinále tým Ledenic a abychom postoupili do semifinále musíme ledenické dvakrát porazit.

  Ledenice mají v kádru vynikající již juniorskou reprezentantku ČR V.Peckovou a jak se nakonec ukáže ta předčila naší pálkařskou formu. V obou zápasech jsme si s její rychlostí nedokázali poradit. Když se nám ani v obraně nedaří vyvyrovat několika chyb,tak po prohrách 2:12 a 4:5 postupují do semifinále Ledenice a nás čeká boj o páté místo.

  Hrajeme v něm proti Eagles Praha. Eagles nás v úvodu zaskakuje vedením 4:1 , ale my v průběhu zápasu skóre dotahujeme a po remíze 7:7 se musí zápas rozhodnout v prodloužení. V něm jsme šťastnější a po výhře 8:7 na MČR obsazujeme páté místo.

  Ve finále poté vítězí Dvůr Králové nad Wroclavi 5:2 a třetí o místo Joudrs Praha poráží Ledenice 1:0.

Pořadí bylo tedy následující: 1.Dvůr Králové, 2.Wroclav , 3. Joudrs Praha, 4. Ledenice, 5.Arrows, 6. Eagles

  Jak zhodnotitnaše páté místo?

Tajně jsme doufali, že obhájíme medailové pozice z loňska. Během celé sezóny se nám dařilo tento cíl naplňovat a v extralize skončit třetí. Bohužel MČR nás nezastihlo v odpovídající formě o medaile bojovat. Je to však poučení pro příště. Naše tréninkové úsilí se musí před vrcholem sezóny o hodně zvýšit. Věříme, že za rok se k boji o medaile opět probojujeme a tuto zkušenost zúročíme.

  Páté místo na MČR vybojovaly tyto hráčky:   M.Pjontková, K.Sládečková, K.Lenártová, T.Gottvaldová, V.Šimečková, B.Karlovská, H.Horáková, T.Kubicová, N.Koubková, V.Palkovičová, A.Fialová, B.Štůsková, Z.Alraumová, B.Saviola, S.Vítková

Vedli je trenéři: l.David, R.Kucková, J.Štůsková