Klub - Aktuality

Arrows vs. Skokani Olomouc (5:11; 6:3)

O víkendu byli před námi poslední dva zápasy play-out, a pokud jsme chtěli sezonu ukončit už po těchto zápasech a vyhnout se baráži, bylo potřeba alespoň v jednom utkání zvítězit.

Do prvního zápasu na nadhazovacím kopci nastoupil Láďa Dluhoš, nezačal špatně, pouze si obrana vybrala špatný den a již po třech směnách jsme si připsali 3 chyby. I proto svítil na tabuli prozatímní stav 5:5. Na rozdíl od nás soupeř v útočném tlaku pokračoval a odskočil nám v dalších směnách až na rozdíl 6 bodů, které jsme už nedokázali stáhnout, a prohráli jsme 11:5

Do druhého zápasu, ve kterém od začátku utkání nastoupil na kopec Martin Drong. Byl to právě Martin, který doběhl pro úvodní bod zápasu. Tento zápas byl mnohem vyrovnanější a dlouho bylo skóre vyrovnaná. V druhé polovině zápasu se nám podařilo odskočit Olomoucí o dva body po homerunu Martina Dronga, na které soupeř nedokázal odpovědět. Poté jsme přidali ještě jeden bod. Zápas skončil po krásně zahraném dvojautu Martina Kubovčíka, který chytil line-drive ze vzduchu a stihl následně vyautovat běžce na první metě. Výsledné skóre zápasu je 6:3. S celkovou bilancí 20 výher a 21 proher končíme letošní sezónu na 6. místě.

Aleš

  • Tým: Baseball Muži