Arrows B vs Hroši B

V neděli jsme nastoupili k dalším dvěma zápasům ČML které se započítávali i do Juniorské extraligy proti Hrochům Brno „B"

V úvodním zápase to byl hlavně souboj nadhazovačů, který dopadl pro nás lépe, kdy naši pálkaři stálým tlakem na pálce a agresivní hrou na metách donutili soupeře k chybám, které jsme využili a přidávali body v každé směně, až jsme se dopracovali k výsledku 14:4 a zápas vyhráli rozdílem v osmé směně.

Druhý zápas jsme opět začali tlakem a ujali se vedení, ale soupeř se nevzdával a dokázal snížit. Naše pole si v další směně také vybralo slabší chvilku a soupeř se dotáhl na rozdíl jednoho bodu. Kluci ale nechtěli pustit tenhle zápas a náporem v závěrečných směnách přidali důležité body, na které soupeř už nedokázal odpovědět a my slavili druhé vítězství, tentokráte 16:10.

Chtěl bych poděkovat všem nadhazovačům za skvěle odvedenou práci na kopci, poli že podrželo své nadhazovače a nakonec pálkařům, kteří nejenže pálili, ale i plnili úkoly, které vedli k bodům a ke dvěma vítězstvím