Klub - Aktuality

Michal Kovala angažovaný univerzitou Georgia Tech

Skvělá zpráva k nám doletěla ze zámoří. Michal kovala, odchovanec Arrows Ostrava se upsal univerzitě Georgia Tech v Atlantě. Univerzita Georgia Tech patří do nejvyšší divize 1 v Národní vysokoškolské atletická asociaci – NCCA a patří zde k rozhodně k těm úspěšnějším univerzitám jejich baseballovém programu. Což také potvrzuje 8 draftovných hráčů v letošním MLB draftu. Yellow Jackets jak nosí ve svém názvu nebo také s přezdívkou „Ramblin' Wreck“ prošli v historii skvělý hráči až do systému MLB. Pro zajímavost jeden z aktuálně hrajících hráčů MLB, kteří touto univerzitou prošel je vnější polař Charlie Blackmon, hvězda Colorado Rockies.

Jak Michal velmi hezky uvedl na svém Instagramovém účtu; “je pro mě těžké popsat, kolik jsem já a moje rodina obětovali. A jsem opravdu vděčný, že mám ty nejvíce podporující a milující rodiče, protože bez nich by nebylo možné být tam, kde jsem“.

Míšo velké gratulace a jménem celé organizace Arrows Ostrava ti držíme palce na tvé cestě nejen baseballovým světem. No a rodičům, těm...no oni vědí co ;)

Good luck buddy!

Více k Georgia Tech baseballovému programu najdete -  https://ramblinwreck.com/sports/m-basebl/