Softball U16

KADETKY VYBOJOVALY ÚČAST NA MČR!!!

Uplynulý víkend se tým kadetek ve složení: Lucka Večeřová, Lucka Wilczková, Terka Školoudíková, Áďa Svobodová, Terka Kotásková, Bára Košatová, Šája Bogdalíková, Nela Strachotová, Verča Navrátilová a Alice Štěpánková zasloužil svým příkladným výkonem o postup na MČR!!!

Turnaj se odehrál v Blansku za téměř podzimního počasí. Chlad a občasný déšť nás vůbec nezastavil a holky bojovaly s každým soupeřem daleko víc, než jen na 100%. Do Blanska jsme jeli s cílem vyhrát turnaj a z prvního místa postoupit. CÍL SPLNĚN!!!

Krátce se dá tento víkend shrnout jako velice vydařený. Sobotní ráno nás čekal domácí tým. Po vyrovnané boji jsme tým Blanska porazili těsným výsledkem 2:1. Po dvouzápasové pauze nastupujeme proti Opavě. Toto derby vyhráváme po výborném výkonu celého týmu 5:2. V neděli nás čekal první zápas dne proti Tempu. Oproti sobotě se nám velice zlepšila práce na pálce a holky si tento zápas užívaly. Boj končí rozdílem ve třetí směně a celkový stav je 24:0. Poslední zápas víkendu jsme nastoupili proti Sokol Hluboká. Ani rozmary počasí, ani výkon soupeřek nezměnil nic na naší hře. Končíme rozdílem ve čtvrté směně za stavu 13:3. A to znamená první místo na turnaji!!!

Za naši trenérskou trojici chci celý tým pochválit za opravdu skvělý výkon. Po posledním turnaji jsme věděli na čem potřebujeme pracovat a co zlepšit. Všechny hráčky si zaslouží pochvalu za zodpovědnou práci jak v poli, tak na pálce. Nicméně nás čeká náročný vrchol sezony a máme tři týdny na přípravu. Na toto se nachystáme a říjnu v Praze bude znít “LET´S GO ARROWS!!!”

Fotogalerie zde.

Autor fotografií: Daniel Strachota

  • Tým: Softball U16