Baseball Muži

Bez výhry i s Třebíčí

Bohužel ani čtvrtý hrací víkend nedopadl pro Arrows šťastně. Přestože v prvních dvou zápasech vedli, a páteční zápas se dokonce dohrával až v 11. inningu, nepodařilo se udržet ani jeden z nich. Jakub Malík hodnotí sérii s Nuclears Třebíč následovně:

"S výsledným poměrem série určitě být spokojeni nemůžeme. První a druhý zápas jsme vedli, zápasy byly vyrovnané, jak na hity tak i na chyby. Bohužel jsme na konci zápasu nedokázali využít některých příležitostí. Naopak Třebíč malých chyb a pochybení využila a oba zápasy dotáhla do vítězného konce. Ve třetím zápase, ač jsme předvedli lepší výkon, dostávali jsme se na mety a obecně do tlaku, tak jsme z toho nedokázali vytěžit více než 2 body. Naopak opět Třebíč z minima příležitostí získala 7 bodů, čímž se dostala do komfortního vedení, které udržela až do konce."

Reputaci si budeme chtít napravit v další sérii, kdy budou naším soupeřem Eagles Praha. V Arrows Parku je přivítáme v pátek 29.4.2022 od 19:00 hod a v sobotu 30.4.2022 od 13:00 hod. V neděli se pak utkáme na domácím hřišti Pražanů v Eagles Parku.

 

Více k zápasům najdete zde: 

Pátek 22.4. (Arrows Park) -  Arrows Ostrava - Třebíč Nuclears 3:5

Sobota 23.4. (Na Hvězdě) Třebíč Nuclears - Arrows Ostrava 9:6 

Neděle 24.4. ( Na Hvězdě) Třebíč Nuclears - Arrows Ostrava 7:2

 

 

  • Tým: Baseball Muži