Klub - Aktuality

Mistrovství Evropy mužů 2014 v Ostravě!!!

Je nám velkým potěšením oznámit, že Arrows Ostrava bude hostit Mistrovství Evropy mužů 2014 v Ostravě. Bylo nám přiřčeno pořadatelství skupiny B základní části turnaje. Bude nám velkou ctí hostit i český národní tým a spolu s ním ve skupině i týmy Španělska, Ruska, Řecka, Chorvatska a hlavně tým Holandska, mistr světa v roce 2011. 

Turnaj proběhne začátkem září. V šesti hracích dnech se bude rozhodovat o postupujících do dalších bojů. Skupina A se bude současně odehrávat v německém Regensburgu. O tom, kde se bude frát play off turnaje prozatím není rozhodnuto.

Děkujeme Statutárnímu městu Ostrava za finanční podporu, bez které bychom tento velmi významný turnaj nemohli hostit. Turnaj bude určitě ozdobou titulu Ostrava - Evropské město sportu 2014.

Navazujeme tak na pořadatelství velkých turnajů. V hitorii jsme již pořádali ME kadetů, juniorů, Universitní mistrovství světa, to vše v baseballu a také PMEZ žen a nedávno ukončené ME kadetek v softballu. Ostrava se tak nesmazatelně opět zapisuje do baseballové a softballové mapy světa.

Pevně věříme, že vytvoříme našemu národnímu týmu perfektní zázemí a společně jej posuneme v turnaji co nejvýše. Je to pro nás velký závazek, se kterým si ale dokážeme poradit.

Rezervujte si ve svých kalendářích první polovinu září. Pevně věříme, že vás v areálu Arrows Ostrava přivítáme co nejvíce.

Za organizační výbor ME

Martin Bohoněk