Klub - Aktuality

Kadetky na 4. turnaji II. ligy opět třetí

O víkendu se konal čtvrtý turnaj II. ligy kadetek na hřišti Joudrs v Praze- Bohnicích. Naše děvčata, doplněná o čtyři hráčky žákovského družstva, na turnaji vybojovala pěkné třetí místo.

Prvním sobotním soupeřem nám byla Kotlářka Praha, která nekladla velký odpor a odešla poražena 11:2. Poté nás čekaly hráčky Joudrs Praha B a byl to náš první smolný zápas. V dohrávce jsme nedokázali dotáhnout domů dva běžce a prohráváme 3:4. Další smolné utkání hrajeme proti favoritu turnaje, Merklínu. V dohrávce je stav 5:2 pro soupeře, ale nám se podaří pouze upravit stav na 4:5 pro hráčky Meklína.

V prvním nedělním zápase náš čeká druhý tým, aspirující na první místo na turnaji, Sabat Praha. Polovinu utkání se nám daří držet vyrovnaný stav  3:3, ale závěr vychází Sabatu a prohráváme 3:8.

V pátém a posledním zápase o třetí místo nastupujeme opět proti domácím Joudrs B. Tentokrát zápas zvládáme o poznání lépe a několika přímými hity soupeře dokonale rozložíme a vyhráváme 13:2.

Třetí místo je pro náš mladý tým pěkný výsledek, ale je to málo pro splnění našeho cíle v letošní sezóně a to postup na MČR kadetek. V lize jsme zatím na třetím místě a před posledním kolem na podzim, nemáme již žádnou šanci na postup.

Pořadí ligy

Merklín              28

Sabat Praha       27

Arrows Ostrava   16

Kotlářka Praha    16

Joudrs Praha      14

Na čtvrtém turnaji II. ligy hrály:

B. Štusková, B. Saviola, M. Merczová, N. Břoušková, L. Krytinářová, Z. Alraumová, R. Burkovičová, M. Burkovičová, M. Svobodová, A. Slaná

Vedli je trenéři:

L. David, F. Kuděla

  • Tým: Softball U16