Coachpitch U8

Loučení přípravky s polovinou sezóny se vzácnou návštěvou

Poslední tréninkový týden jsme pojali trošičku jinak a volněji. Do konce prázdnin nás nečeká žádný ligový turnaj ani žádný pohár, na který bychom se aktuálně museli připravovat, a proto jsme chtěli našim hráčům zpestřit poslední týden ve škole a přípravu na prázdniny. Chtěli jsme jim poděkovat za odvedenou práci a motivaci se zlepšovat, a tak jsme na pondělní společný trénink kategorií U7 až U9 domluvili vzácnou návštěvu. Přišli nás navštívit hráči A- týmu Arrows Ostrava, kteří se aktivně zúčastnili našeho tréninku a byli jeho součástí.

Jsem moc rád, že naše pozvání přijali Boris Bokaj, Jakub Kubica, Dan Černý a Šimon Všetečka.

Na začátku tréninku při představení A-týmu ukázali kluci z extraligy své sbírky cenných medailí a trofejí. Největší zájem u dětí vyvolal mistrovský prsten české ligy. Atmosféra byla příjemná a přátelská, naši hráči byli z A-týmu fascinovaní a inspirovaní.

Velká jména jsou pro hráče mnohdy symbolem a vzorem. Ukázali jsme si, jak se chytají míče i herní situace. Na konec tréninku jsme si společně zahráli přátelské utkání.

Ve středu a v pátek proběhly poslední tréninky přípravky. Tradicí již několik let je, že na posledním tréninku se zahraje zápas mezi hráči a jejich rodiči. V této tradici se zájmem pokračujeme a kategorie U8 a U9 svými kvalitními výkony nejenom na pálce porazila své rodiče 15:11. U kategorie nejmenších hráčů U7 byly výkony rodičů a hráčů velmi vyrovnané a jejich zápas skončil remízou 19:19. Všem rodičům děkujeme za aktivní nasazení do hry a podporu v první polovině sezóny.

Za trenérský tým

Johny 

Odkaz na fotky zde

 

 

  • Tým: Coachpitch U8