T-ball U7

Nejmladší hráči Arrows na turnaji v Šumperku

V neděli 16.6 naše dvanáctka nejmladších nadějí absolvovala turnaj v Šumperku. Na tomto turnaji jsme se setkali se Skokany Olomouc, Cannibals Šumperk a Camels Rožnov pod Radhoštěm.

Je potřeba zmínit, že pro velkou část týmu byl tento turnaj jejich prvním. I přesto jsme předvedli výkon, za který se nemusíme stydět, dokázali jsme potrápit silné a zkušené soupeře.

Do prvního zápasu jsme nastoupili proti Skokanům z Olomouce, kde jsme bojovali hned od začátku zápasu o výhru. Silný soupeř nám dokázal mnoho odpalů chytit a zahrát tak důležité outy, ale i tak jsme se často dokázali velmi dobře prosadit na pálce a dostat se tak na mety. V poli jsme tak silní nebyli, a nedokázali jsme držet tempo se soupeřem, který nás často svými odpaly potrápil. V tomto zápase jsme se drželi zuby nehty, ale prohráváme těsným výsledkem o dva body.

Druhý zápas jsme nastoupili na druhém hřišti proti domácím Cannibals ze Šumperka. Cannibals ukázali sílu domácího prostředí a sílu na nadhazovacím kopci. Z počátku jsme s nimi drželi krok, ale bohužel silná obrana soupeře nám nedávala v průběhu zápasu moc šancí na úspěch. V poli jsme v tomto zápase zahráli vysněný out na druhé metě, kdy odpálený míč chytil Adam Pala na spojce a házel na připravenou Amálku Gálovou na druhé metě. Situace, kterou trénujeme každý týden se podařila zužitkovat v zápase. Bohužel i v tomto zápase prohráváme se soupeřem nejtěsnějším výsledkem o bod.

Do posledního zápasu vstupujeme proti Camels z Rožnova pod Radhoštěm, kteří rovněž nastupují s mladým týmem. V tomto zápase, jak je zvykem celou sezonu, hrajeme opět vyrovnaný zápas a přetahujeme se o vedení. Dokážeme skvěle pálit skrze celý line-up a dostáváme se na mety. V poli nám to šlape a děláme svou práci lépe než v předchozím utkání. V těžkém utkání jsou oba celky vyrovnané, a proto odcházíme se zaslouženou remízou.

Na nadhazovacím kopci jsme otočili naše nejzkušenější hráče a v každém zápase si vyzkoušel tuto pozici. V prvním utkání nastoupil Adam Pala, v druhém Cyril Tesař a v posledním Amálka Gálová.

Ještě jednou musím pochválit všechny hráče, hlavně nováčky, kteří se perfektně zapojili do hry. Bylo skvělé se na vás dívat a doufám, že vám váš zápal vydrží co nejdéle!

Jen tak dál!!!

Za trenéry

Johny

 

Foto:

Spodní řada z leva: Cyrďa Tesař, Amálka Gálová

Prostřední řada zleva: Lukášek Bystroň, Jiřík Petruška, Kryštůfek Košárek, Sofi Kozáková, Maty Kamrád

Vrchní řada zleva: Danek Bystroň, Ríša Vrána, Honza Honěk, Ríša Malina, Áďa Pala

Trenéři: Peťa Gálová, Domča Bušovská, Johny Gál

  • Tým: T-ball U7