Klub - Aktuality

Ženy Arrows obsadily v letošní 2.ČSLŽ 6.místo

 V sobotu a neděli nás čekaly poslední čtyři zápasy letošní 2.ČSLŽ. Abychom se vyhli podzimní baráži, museli jsme se dotáhnout bodově na Radotín, se kterým máme lepší vzájemné zápasy.

 Po sobotní výhře 13:6 a opět těsné prohře 4:3, v osmé směně, s týmem Joudrs Praha B, se nám to nedaří. Tým Radotína měl v sobotu poměr zápasů také 1:1. V neděli zajíždíme do Trutnova s odhodláním získat dvě výhry. A to se nám také podaří. Útočnou aktivitou a velice dobrou obranou s minimem chyb, vítězíme 9:4 a 9:2. Vzápětí se dozvídáme zprávu o dvou prohrách Radotína. Tímto je šesté místo, znamenající přímou záchranu naše.

 Letošní sezóna byla jako na houpačce. V jarní části se nám nedařilo podchytit začátek. Jedno vítězství a devět porážek, nás drželo na konci tabulky. Ani střední pasáž soutěže nezaznamenala výrazné zlepšení, ale závěr se nám povedl náramně. Holky se semkly, vytvořily konečně tým s vůlí po vítězstvích a hra hned vypadala úplně jinak. Je jen velká škoda, že nás takové výkony neprovázely celou sezónu. Nemuseli jsme mít se záchranou vůbec žádné starosti.

 Závěr sezóny nás snad všechny motivoval do sezóny příští a věříme, že to bude na naší hře vidět hned od prvních kol. Holky děkujeme za letošek a pojďme všichni tuto týmovost přenést i do příštího ročníku 2.ČSLŽ 2014.

Luboš a Franta

 

  • Tým: Softball Ženy