Klub - Aktuality

Junioři Arrows vs Technika Brno

V sobotu nás čekali dva zápasy s Technikou Brno ve kterých se hrálo o postup do finále juniorské extraligy.

Ze začátku prvního zápasu dominovali nadhazovači za přispění obran a i trochy štěstí. Soupeř se sice dokázal ujmout vedení ale kluci se nevzdávali a i za přispění solo HR Michala Janka se jim podařilo utkání otočit na svou stranu. V dohrávce osmé směny ale soupeř zaútočil a utkání pěti body otočil ve svůj prospěch a zvítězil
8:5.

V druhém utkání jsme nastoupil jako domácí, ale soupeř se hned v úvodu ujal vedení a každou směnu přidával bod po bodu až vedl o tři body. Kluci se ale nevzdali a v jedné směně pak dokázali soupeře dostat pod tlak a a otočit skore na 5:3. V dalších dvou směnách pak soupeř zatlačil na naší obranu a i za přispění jejich chyb otočil opět zápas na svou stranu a nakonec slavil vítězství 9:6.

A tak naši junioři obsadili nakonec třetí místo jako muži. Od začátku sezony bylo vidět zlepšování se v jednotlivých herních činnostech a tak jedinou slabinou se ukázala slabá fyzička, která nedovolila vydržet až do konce. Chtěl bych jim poděkovat za to jak hráli a bojovali a budu se těšit na další sezonu.

  • Tým: Baseball U21